Saturday, 3 December 2011

Banjir dekat Rumah Cousin

Assalammualaikum!!

Sempena cuti ni,
aku pergi rumah cousin aku dekat Kajang..
Seronoklah..dapat jumpa dorang!

Tiba-tiba hari tu hujan turun lama gila!
Sampai banjir dekat sana..

First time tengok banjir banyak sangat depan mata..
Macam best! haha 

Tapi kalau bab nak bersihkan  kawasan perumahan..
Memang tidak best..


Dekat bawah ni gambarnya
=
=
=
=
=
=
=
=
=

















Teruk gilakan!!
Tapi ni pengalaman pertama lah ada dekat tempat yang banjir betul-betul teruk!



Okay bye... :)

Friday, 2 December 2011

New Blogger Comes!!

Hai..

Aku baru je buat blog hari ni..
Rasa teringin pulak nak buat sebab kawan-kawan aku
ada jugak yang buat..

aku tak arif lagi pasal blog blog ni..
Lagi pun baru belajar hari nikan! :p

Selamat berkenalan sesama blogger!!

Happy holiday eh!! :):)